www.rebel.fitribal4tribal6range
     
 

rekisteröi oma rebel grillisi

Onnittelemme loistavasta valinnasta!

 

Tiedämme, että Rebel grillistä on sinulle paljon iloa. Voidaksemme palvella sinua entistä paremmin sekä antaa sinulle henkilökohtaisia erikoistarjouksia ja tuotetietoja, pyydämme sinua rekisteröimään grillisi.

 

Rekisteröinnissä annettuja yhteystietoja käytetään vain Rebel grilleistä kertovaan suoramainontaan ja tiedottamiseen. Yhteystiedot pysyvät Rebel grillien maahantuojan Oy FinnFlame Ab:n käytössä, eikä niitä luovuteta muuhun käyttöön.

 

Kaasugrilleissä rekisteröintiin tarvittava sarjanumero löytyy grillin oven sisäpuolelta. Hiiligrillissä ja savustimessa sarjanumerot löytyvät grillin jalasta.

 

Jokainen grillinsä rekisteröinyt saa lahjaksi Rebel -asennetta huokuvan lahjan! Lahja postitetaan grillin rekisteröintilomakkeella annettuun osoitteeseen noin 2 viikon kuluessa rekisteröinnistä.

 

Yhdellä sarjanumerolla jokaisen grillimallin voi rekisteröidä vain kerran. Jos grillimalli ja siinä oleva sarjanumero on ensimmäisen kerran rekisteröity, ei grilliä voi toisilla yhteystiedoilla rekisteröidä toistamiseen tai useampaan kertaan.

 

 

Rekisteröintilomake >>>

Rebel grillit - asennetta grillaukseen